Kedves Partnerünk!

Tájékoztatunk, hogy megnyitottuk a jelentkezési lehetőséget az áprilisi termékoktatási webináriumainkra. Jelentkezni a megszokott módon, alkuszi honlapunkon tudtok.

Aktuális termékoktatásaink kapcsán a következőkre szeretnénk felhívni figyelmeteket:

  • A nagy érdeklődésre való tekintettel áprilisban az év elején meghirdetetthez képest további egy-egy alkalommal biztosítunk Kis-és középvállalkozások biztosításai,  Nagyvállati vagyon- és felelősségbiztosítások valamint a Szállítmány és szállítmányozói felelősségbiztosítások termékoktatást.
  • Termékoktatási palettánk bővült, a következő hónapokban havi egy alkalommal tartunk Csoportos élet-, baleset- és betegségbiztosítás termékoktatást is az érdeklődőknek.

Emlékeztetőül néhány technikai tudnivaló a webináriumainkról:

ü  A jelentkezési linkek a webinárium és videokonferencia eseményeknél található.

ü  A regisztráció során megadott e-mail címre fogjuk küldeni a Skype meghívólinkjét, innen fogtok tudni becsatlakozni a webináriumra.

ü  A termékismereti oktatáson való részvételért igazolást állítunk ki. Fontos azonban, hogy csak a termékoktatásra regisztrált e-mail címmel jelentkezők és résztvevők részére tudjuk az igazolást kiadni, abban az esetben is, ha a Skype túloldalán többen hallgatják az előadást. Kérjük, hogy a bejelentkezésnél olyan nevet adjatok meg, ami beazonosítható. A regisztrált résztvevők részére az oktatást tartó kolléga visszaigazoló e-mailt küld a képzést követően.

ü  A további tudnivalókat a honlapon elhelyezett tájékoztató anyagainkban (felhasználói segédlet, házirend) foglaltuk össze. A szolgáltatás leírását ide kattintva közvetlenül is eléritek.

Találkozzunk webináriumainkon!  

Üdvözlettel,

Aegon Magyarország
Általános Biztosító Zrt. Alkuszi és Banki Igazgatóság

1091 Budapest
Üllői út 1.

http://alkuszi.aegon.hu